wp725c3e98.png
wp37616ee8.png

© 2007 Rich@rd

 

wpab696c93.png

Ontworpen door Mariëtte van Driel

wpf7569b89.png
wp0d4ca214.png
wpe59c0966.png

Zaterdag 12 januari

De eerste wedstrijd van dit jaar was in Soesterberg. Hij begon laat, dus kon ik eerst nog naar de scouting. De wedstrijd verliep niet lekker ik  viel in de eerste manche.  Ik werd 6e van de 10 in mijn groep.

Zondag 2 februari

Voorrondes scholieren kampioenschappen. Van onze school zitten er 3 bij het skiteam, dus maken we een goede kans.

Het wordt nog spannend want Djordy doet ook mee en die is supersnel. En Jurian doet ook mee, hij heeft een oud skiteamlid in zijn team. Maar gelukkig werden we eerste en kregen we een hele grote beker. Straks mag ik hem een week thuis.

Vrijdag 8 februari

De 3e clubbaanwedstrijd, ik werd 2e achter Jurian.

Zondag 10 februari

Kidscup baan in bergen. Een heel eind rijden. En het ging niet goed ik ben 2 keer gevallen, maar stond gelukkig snel weer op en niet voor bij de paal dus geen D. Jurian viel wel voor bij de paal en kreeg een D. Ik werd 2 x 2e.

 

wp362a9ae9.png
wp0d4ca214.png

15 maart De NJK te Dousberg

Ik ben tweede geworden. Het was een heel erg leuk weekend.

26 februari Tarzan

We zijn naar de musical van Tarzan geweest. Het was hartstikke leuk. De apen en Tarzan vlogen ook door de zaal. Jammer genoeg niet boven mijn hoofd.

22-24 februari scouting ouderkindweekend.

Mijn vader ging mee. Het was een fout weekend. Alles was andersom. In plaats van komen vertrokken we. We kregen pannenkoeken als ontbijt. En zaterdag gingen we schaatsen, we moesten ook onze zwemkleding meenemen. Het was heel erg leuk.

 

De Fila sprint 13-17 februari

We gaan naar Duitsland, trainen in de sneeuw. Duncan, Jeffrey, Michelle en Vincent gingen ook mee. We zaten met z’n allen in het zelfde pension. ‘s morgens was het koud, maar ‘s middags was het lekker om te skiën. De 1e 2 dagen moesten we trainen. De 3e dag was de wedstrijd. Ik mocht lager starten dan de rest. Was ik wel blij mee, want het was best steil en de lift was moeilijk. Na de wedstrijd liepen we in een optocht door het dorp. Overal stonden mensen langs de kant. Daarna gingen we touwtrekken. Jammer genoeg verloren we gelijk. En toen was de prijsuitreiking, Michelle mocht op het podium komen. Daarna was de tombola, ik had niets.

De volgende dag was de Teamparallel. Dat was de leukste wedstrijd. We moesten met het hele team door de slalom, en we wonnen. Goed hé. Volgend jaar wil ik weer mee doen.

 

wp057a542e.png